Govern, Estat i Ajuntament s'han reunit a Palau per abordar la crisi pels aldarulls

En la cimera han participat el president Torra, el vicepresident Aragonès, els consellers Buch i Budó, l'alcaldessa Colau i la delegada Cunillera

El president català, Quim Torra, s'ha reunit aquesta tarda amb el vicepresident Pere Aragonès, els consellers Miquel Buch i Meritxell Budó, la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per abordar els disturbis dels últims dies. La reunió, celebrada al Palau de la Generalitat, ha començat passades les set del vespre i ha finalitzat cap a les vuit.

La trobada ha servit per analitzar la situació i preparar la jornada de vaga. Segons han explicat fons municipals, s’ha constatat i posat en valor que hi hagut una "bona coordinació operativa entre policies i serveis", però també s’ha posat de relleu la preocupació pels fets ocorreguts fins ara a la finalització d’algunes protestes. En aquest sentit, s’ha parlat dels dispositius per encarar la situació de divendres, quan es preveu l’arribada a Barcelona de les marxes multitudinàries.