Minut a minut Eleccions 28-A: la jornada de reflexió

12:54

CAMPANYA PER AL 28-A: DIA 13

.@Esquerra_ERC es conjura per rellevar CiU en l’hegemonia a les municipals i confien que el #28A actuï de "primera volta"

Ernest Maragall en un acte d'ERC per a les municipals al parc del Guinardó de Barcelona Ernest Maragall en un acte d'ERC per a les municipals al parc del Guinardó de Barcelona

Amb 807 candidatures registrades arreu del territori, ERC és el partit que més n’ha presentat per a les eleccions municipals del 26 de maig. Els republicans han fet aquest dimecres un parèntesi en la campanya electoral de les generals per mostrar múscul de cara al 26-M, en què aspiren, segons ha remarcat l’alcaldable per Barcelona, Ernest Maragall, a rellevar CiU en l’hegemonia als municipis. "ERC està en disposició de dirigir la conquesta republicana d’aquest país", ha subratllat des del Parc del Guinardó. "No només tenim expectatives, sinó l’esperança certa que això es produirà", ha insistit. Maragall ha presentat el 28-A com "la primera volta" de les municipals i s’ha mostrat convençut que el partit arribarà "en plena forma" amb una victòria diumenge que ve a Catalunya.

Facebook Twitter

Segueix tot el minut a minut