PSM, IV i ERC acorden anar junts a la candidatura de MÉS per Llucmajor

Això suposa que els tres participaran en l'elaboració del programa, la confecció de la llista municipal i els actes de la campanya electoral de MÉS per Llucmajor

Els òrgans de direcció dels tres partits (PSM, IV i ERC), que en l'àmbit local havien acordat iniciar el procés de constitució de MÉS per Llucmajor, han aprovat continuar el seu camí de manera conjunta per presentar una candidatura integrada per membres de les tres formacions.

Això suposa, segons expliquen en un comunicat, que els tres participaran en l'elaboració del programa, la confecció de la llista municipal i els actes de la campanya electoral de MÉS per Llucmajor.

"El compromís dels tres partits amb el municipi de Llucmajor és absolut i respon sense condicions al clam dels veïns per fer fora el PP de les institucions de govern", ressalten.

MÉS per Llucmajor espera incorporar en el projecte totes aquelles persones independents del municipi que vulguin compartir el seu programa i comptar amb "la màxima participació ciutadana per aconseguir el repte de fer possible un govern progressista a l'Ajuntament de Llucmajor", afegeixen.

Amb aquesta finalitat, ha de convocar pròximament tots els ciutadans a participar en la redacció del programa electoral municipal.

Igualment, el cap de llista serà elegit en unes eleccions primàries que es duran a terme, probablement, el proper dissabte 21 de febrer.

El + vist

El + comentat