La demolició del Lluís Sitjar no pot esperar pel "greu perill"

El jutge ho ha de decidir el 31 de juliol però Cort demana al Mallorca que desisteixi de recórrer

L'Ajuntament de Palma adverteix que la demolició de l'estadi Lluís Sitjar no pot esperar més perquè la seva ruïna física representa un "greu perill", segons han advertit els tècnics municipals en un darrer informe. Les mesures cautelars no han tingut efecte i s'ha comprovat que hi ha gent que continua accedint al recinte.

El Jutjat Contenciós ha de decidir el 31 de juliol sobre el recurs presentat pel Mallorca a l'expedient de demolició obert per Cort a partir de la declaració de ruïna econòmica de l'immoble.
El tinent de batle d'Urbanisme, Jesús Valls, ha explicat avui que han traslladat al jutjat l'informe en què s'adverteix del perill de l'estructura i que es planteja obrir un nou expedient de demolició subsidiària declarant la ruïna tècnica del Lluís Sitjar.

Valls ha apel.lat a la "responsabilitat" dels dirigents del Mallorca, copropietari i administrador de l'estadi perquè desisteixin del procediment judicial i en permetin la demolició. "No hi ha cap argument raonable per mantenir una situació de degradació absoluta i perill per a la ciutadania", ha dit el responsable d'Urbanisme".

El + vist

El + comentat