Les penyes del Mallorca acusen directiva i jugadors de ser "indignes"

Exigeixen la dimissió dels directius "ineptes, prepotents i covards", i el "sanejament" de la plantilla

A poc més de 24 hores per al transcendental partit que el Mallorca disputarà demà a Vitòria davant l'Alabès, el club ha esclatat socialment, fruit de la permanent crisi institucional, els pèssims resultats esportius i la manca d'actitud mostrada per la plantilla davant això.

La Federació de Penyes Mallorquinistes ha oferit aquest matí una roda de premsa a Son Moix en què, a través d'un comunicat, ha qualificat d'"indignes" tant els membres de l'actual consell d'administració com els jugadors de la plantilla, i ha expressat el seu "profund malestar i tristesa" per "haver de suportar" que siguin els que ara representen el club.

"Que se'n vagin", han exigit els penyistes, que consideren que "ni un sol dels jugadors actuals serien mereixedors de ser ni tan sols reserves en les plantilles que ens van representar amb tanta casta i orgull només uns anys enrere". "Si és necessari", reclamen, "que juguin els al·lots del Mallorca B".

El detonant pels representants de la massa social del Mallorca en contra de la plantilla, després de tres derrotes consecutives que han deixat l'equip en la lluita per la permanència, ha estat que l'entrenador, Lluís Carreras -a qui els penyistes no esmenten-, suspengués dimarts l'entrenament pel que considerà manca d'actitud dels jugadors.

Però els membres del consell d'administració mallorquinista no en surten millor parats, de la situació que viu el club. Les penyes els consideren uns "ineptes, prepotents i covards" i els adverteixen que "mai no recuperareu l'honor i la vergonya que heu perdut".

Així les coses, els penyistes reclamen la dimissió de tots els directius i un "sanejament" de la plantilla. Reclamen la unitat del mallorquinisme davant la delicada situació i adverteixen que "si no hi ha canvis en un futur molt proper, expressarem el nostre malestar amb un altre tipus d'accions i actuacions".

El + vist

El + comentat