Els dinosaures de l'Olivart quedaran a Manacor

El comprador és l'amo de les coves dels Hams

Els dinosaures que fins avui donaven la benvinguda a l'entrada de Manacor des de Palma per la Ma-15, davant la botiga de l'Olivart, han estat comprats per l'amo de les coves dels Hams, situades a Portocristo. De moment, no ha decidit si els exposarà o els utilitzarà com a reclam comercial. El que sí que ha assegurat és que els restaurarà.

La retirada d'aquestes figures del polígon manacorí es deu a la venda de la fàbrica i la botiga de productes fets amb fusta d'olivera a un grup inversor, que possiblement revendrà els terrenys a una multinacional perquè hi ubiqui una gran superfície comercial.

Els empleats de la botiga feien feina avui dematí per acabar de llevar la mercaderia que ha quedat a dins. Les treballadores presents han confirmat que quedaran sense feina.

"La meva botiga preferida"

Una anglesa resident a Manacor que avui anava a comprar a l'Olivart ha lamentat la desaparició del comerç. "És la meva botiga preferida", ha dit. L'indret era lloc habitual d'aturada dels turistes que arriben a Manacor per visitar la fàbrica de perles Majorica i els dinosaures surten a moltes imatges de record tant de visitants com de mallorquins que hi duen els fills.

La possible ubicació d'una gran superfície comercial a l'entrada de la capital del Llevant ha posat en alerta els petits i mitjans comerciants del municipi. S'especula amb la possibilitat que s'hi instal·li un Leroy Merlin o un Decathlon.

El + vist

El + comentat