Publicitat
Publicitat

Un documental posa cara a l'exclusió social a Manacor

'Horitzons invisibles' es projecta demà a la Fundació Trobada

La Fundació Trobada de Manacor acollirà aquest dijous a les 20 hores la projecció del documental 'Horitzons invisibles: convivint amb l'exclusió social', que retrata la marginació social al municipi a través de la història de quatre persones usuàries de l'alberg manacorí: Héctor, Güiza, Lubomir i Misael. Les seves autores són Josefina Muñoz, estudiant de Treball Social, i Laura Rios, graduada en aquesta disciplina.

L'objectiu del projecte és sensibilitzar la població de l'existència creixent de persones que viuen en els marges de la societat. La cinta, d'uns 35 minuts, emmarca les històries en l'actualitat sociopolítica, condicionada per la crisi econòmica. Amb imatges fa uns anys males de veure a la ciutat, com la d'una persona cercant en un contenidor i la d'una altra dormint a un banc, demostra com la pobresa severa és ben visible també fora de la capital.

El documental està emmarcat en els recursos d'Educació per al Desenvolupament de l'Oficina de Cooperació per al Desenvolupament i la Solidaritat de la Universitat de les Illes Balears.

La Creu Roja de Manacor va atendre 378 persones en risc d'exclusió social l'any passat.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT