Publicitat
Publicitat

Més de 2.500 persones es manifesten per l'autodeterminació

La manifestació de la Diada Nacional de Mallorca ha transcorregut sense incidents

Més de 2.500 persones s'han manifestat aquest vespre a Palma en favor de l'autodeterminació dels Països Catalans. Sota el lema "Els Països Catalans decidim: autodeterminació", la manifestació ha transcorregut amb un ambient pacífic i festiu.

Representants de les entitats de la Plataforma 31-D (PSM, Esquerra Republicana, l'Ateneu Pere Mascaró, la Fundació Emili Darder, el Sindicat Unió Obrera, l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, el Grup Blanquerna, el Lobby per la Independència o el sindicat Ste), han obert la capçalera d'una marxa on s'han vist dos blocs clarament diferenciats. El primer, format per les organitzacions abans citades, i el segon, més combatiu i reivindicatiu format per entitats com Endavant-Osan, Arran o CIM. El seu lema ha estat: "Res ens atura! Joves desobedients pel futur de tot un poble".

La manifestació ha posat punt i final a la plaça dels Patins, on l'escriptora italiana Lucía Pietrelli ha estat l'encarregada de llegir un manifest amb fortes crítiques cap a l'Estat espanyol.

 

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT