ACORDS DE GOVERN

Antoni Mulet (PP) es perfila com a batle en minoria a Maria de la Salut

El Pi, el PSOE i MÉS quedaran a l'oposició

Antoni Mulet (PP) tornarà a ser el batle de Maria de la Salut, però aquesta vegada ho serà en minoria, si no hi ha novetats de darrera hora. El Pi, que aconseguí dos regidors i tenia la clau per formar un govern en majoria, ha optat per mantenir-se a l'oposició. També hi seran el PSOE i MÉS, els quals aconseguiren dos edils cadascun. Pel que fa al portaveu socialista, no serà el candidat Miquel Mascaró, ja que ha presentat la seva dimissió.

El Partit Popular es va mantenir com a força més votada el 24-M, tot i que perdé la majoria absoluta, passant de set regidors a cinc. Li mancaren 23 vots pel sisè edil. Pel que fa a MÉS, millorà els resultats de 2011 i aconseguí dos regidors, el doble. El PSOE va baixar de tres a dos edils i El Pi va aconseguir entrar amb força al Consistori amb Biel Mas al capdavant.

Antoni Mulet és el primer edil de Maria de la Salut des de fa 10 anys. Agafà la primera vara per primer cop el 2005, fruit d'un pacte amb Unió Mallorquina. Durant aquests quatre anys també ha estat president de la Mancomunitat del Pla.

El plenari d'investidura es durà a terme dissabte a les 10.30 a l'Escola de Baix, recentment restaurada. No s'utilitza la sala de plens perquè és massa petita.

Més continguts de