Bernat Martí, nou cap de la Policia Local de Marratxí després de l'escàndol

Tomeu Oliver presenta Bernat Martí com a nou cap de la Policia Local davant la plantilla

El batle de Marratxí, Tomeu Oliver, ha fet públic davant la plantilla de la Policia Local de Marratxí el nom del nou cap del cos de seguretat de la Policia Local, Bernat Martí. El batle s'ha dirigit als agents amb un missatge de "total suport i confiança" i ha manifestat que actuarà "amb fermesa per defensar al màxim la magnífica tasca" de la policia davant de qualsevol atac, i de la qual ha dit sentir-se "molt orgullós". Unes hores abans, aquest mateix diumenge, Bernat Martí havia anunciat la dimissió de l'anterior cap de la policia, Antoni Ledesma, per l'escàndol vinculat amb la Policia Local de Calvià que havia culminat amb la seva detenció.

El nou cap de la Policia Local, Bernat Martí, fa més de 30 anys que està de servei, els darrers 26 a Marratxí, i ha desenvolupat amb anterioritat tasques del mateix rang que el que ocupa avui. Diu que se sent "molt il·lusionat amb el nomenament" i que la seva primera ocupació serà "unir la gestió amb les necessitats operatives del cos".

Finalment, Oliver s'ha dirigit al Partit Socialista de Mallorca i exigeix "coherència i conseqüència en les seves declaracions". El batle ha assegurat que "la Policia Local no es mereix que se la titlli de corrupta" i exigeix una rectificació pel que fa a les manifestacions realitzades tant per la secretària general del Partit Socialista a Mallorca, Silvia Cano, com pel portaveu de Marratxí, Miquel Cabot, que "posen en dubte la tasca dels grans professionals que hi ha dins del cos de seguretat de la Policia Local de Marratxí".