Marratxí
Part Forana 11/07/2013

150.000 euros per millorar l'asfaltat del carrer

L'Ajuntament ha iniciat avui les obres de pavimentació i millora d'asfaltat de diversos carrers del terme municipal

Efe
1 min

L'Ajuntament de Marratxí ha iniciat avui les obres de pavimentació i millora d'asfaltat de diversos carrers del terme municipal, en què ha invertit gairebé 150.000 euros.

Les obres s'han iniciat al carrer d'Es Gerani, en el tram comprès entre Gladiol i Violeta al nucli de Nova Cabana-Son Macià, i es prolongaran durant els pròxims quinze dies en carrers de les zones de Son Macià, Nova Cabana, Can Carbonell i Ses Cases Noves.

L'Ajuntament ha adjudicat les obres a l'empresa VOPSA, que també construirà una sèrie de passos elevats i bandes reductores en diferents carrers de Marratxí.

Al llarg del mes, però, es tramitaran altres tres actuacions que ja han estat adjudicades i que abastaran la resta de nuclis del terme municipal. de fet, l'Ajuntament assegura que tot plegat suposarà una inversió de més de 600.000 euros.

Durant els quinze dies que duraran les obres també es construiran bandes reductores de velocitat al carrer de Son Frau a la zona de Cas Miot i al carrer Can Frontera del Pla de na Tesa.

A més, es construiran quatre passos elevats per a vianants, un a la zona de Son Macià entre l'avinguda de les Flors i s'Escolà, un altre a Son Ramonell entre el carrer Ferran Leal i Anselm Turmeda i dos al Pla de na Tesa, un al carrer del General Weyler i un altre a la de can Frontera.EFE

stats