ARA DIUEN QUE...

Martínez i De Benito passaren una mala estona a la Riera

Antoni Noguera rep "felicitacions" de regidors de l'equip de govern pel seu impactant vídeo a la sala de plens de Cort

—No se sap si el Govern acabarà perdonant a l'Escola d'Hoteleria de la UIB que organitzàs dimecres unes jornades sobre lloguer turístic a l'edifici de la Riera. El conseller de Turisme, Jaume Martínez, i la vicepresidenta dels hotelers, Imma de Benito, assistiren al debat pensant en un públic majoritàriament estudiant. Però la convocatòria va córrer per les xarxes socials entre representants del sector, que hi assistiren per mostrar les seves crítiques a les intencions del Govern i els hotelers amb la llei turística. Martínez i De Benito passaren una mala estona.

—En qualsevol cas, el debat serví perquè el conseller de Turisme comprovàs que molts dels representants del sector del lloguer turístic, crítics amb el Govern, manifestassin durant el debat, en públic i en privat, que són votants del PP. Martínez té ara el difícil repte d'aprovar un reglament sobre això a pocs mesos de les eleccions, amb les pressions dels hotelers per l'altra banda. 

—L'impactant vídeo per a les primàries de MÉS per Palma del regidor Antoni Noguera, en el qual se'l veu entrar a la sala de plens de Cort per rompre cartells a les cadires dels regidors del PP que representen les polítiques amb les quals vol acabar, ha estat molt comentat a l'Ajuntament. Noguera fins i tot ha rebut les "felicitacions" de regidors de l'equip de govern per les seves habilitats audiovisuals, sempre amb to divertit.

—En el ple del Consell també s'ha vist una imatge ben impactant. Un home entre el públic que duia una camiseta  de Podem ha acabat aplaudint una intervenció del grup del PP.


El + vist

El + comentat