Publicitat
Publicitat

Televisió

La Cope també en té un 8%

La Conferència Episcopal adquireix el 51% de 13TV

Els bisbes aconsegueixen d'aquesta manera controlar un canal de televisió d'abast estatal

La Conferència Episcopal Espanyola ja controla un canal de televisió d'abast estatal. Es tracta de 13TV, que es va posar en marxa a finals de l'any passat amb voluntat de defensar els valors del catolicisme. Els bisbes n'han adquirit un 51% arran de l'ampliació de capital que l'empresa va llançar al mes de febrer, amb una inversió rondaria els quatre milions d'euros. 

Aquest 51% se suma al 8% de 13TV que la cadena Cope –propietat de la Conferència Episcopal– ja controlava des del naixement del canal, de manera que, indirectament, els bisbes en dominen el 59% de les accions. El 41% restant se'l reparteixen els fundadors de la cadena, entre els quals hi ha l'advocat valencià José María Mas Millet, l'empresari Antonio Marín, el grup Canal Català i Alejandro Samames, actual director general de 13TV.

Fins ara, els bisbes ja tenien el control dels diversos canals de Popular TV, que funcionava com a xarxa de canals locals amb diverses freqüències a Madrid, el País Valencià, la Rioja, Galícia o Múrcia. Tot apunta que, a partir d'ara, aquests canals s'integraran a 13TV i n'emetran gran part dels continguts, que es complementaran, com ja passa actualment, amb espais de temàtica local.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT