POLÍTICA
Mèdia 22/05/2011

El seguiment mediàtic

Ampli desplegament de televisions i ràdio per informar dels resultats electorals

Redacció
1 min

BarcelonaTV3: A les 19.55, especial eleccions amb Núria Solé, Joan Carles Peris i Josep Cuní. A les 20 es fa públic el sondeig encarregat per la cadena i després hi haurà les connexions en directe amb les seus dels partits catalans.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

BTV: Centrats en les eleccions a Barcelona. El presentador serà Xavier Muixí. En antena des de les 19.50. Proposen el hashtag #bcn22m per seguir el programa, i els resultats, a Twitter.

TVE: A partir de les vuit, Pepa Bueno, Ana Blanco, Ana Pastor, Vicente Vallés i Marcos López repassaran els resultats i connectaran en directe amb les seus. També es podrà seguir pel canal 24 h. Telecinco, Antena 3, La Sexta i Cuatro també emetran especials informatius per donar les dades.

Catalunya Ràdio: Especial informatiu amb Manel Fuentes al capdavant des de les set de la tarda. A la taula de debat hi haurà Salvador Cardús, Euàlia Vintró i Joan B. Culla, entre altres.

RAC 1: A partir de les 18, especial El món a RAC 1 amb Jordi Basté. A la taula de comentaristes hi seuran Ernest Folch, Jordi Bosch, Glòria Serra, José Antich i Jordi Barbeta.

COM Ràdio: A partir de les vuit, Jordi Duran presenta un programa amb dues taules de debat.

stats