Publicitat
Publicitat

COMUNICACIÓ

El seguiment de la nit electoral, minut a minut, a l'Ara.cat

El seguiment de la jornada electoral, l'escrutini, els resultats a les principals ciutats catalanes i autonòmiques comparats amb les eleccions del 2007 i les reaccions dels partits els podreu seguir a temps real al web Especial eleccions 22-M de l'Ara.cat

Les eleccions d'aquest diumenge poden marcar un canvi de cicle polític als principals municipis catalans. Està en joc l'hegemonia política municipal del PSC després de la patacada del 28-N, i són una autèntica revàlida per a CiU, que espera allargar la tendència a l'alça de les eleccions del novembre del 2010 també a les principals ciutats del país. També s'hi juga la tercera posició ERC després de caure al cinquè lloc a les eleccions nacionals. A més, els comicis dibuixaran, a nivell espanyol, el mapa polític previ a les eleccions generals previstes per al 2012. El PP surt amb avantatge per arrabassar ciutats històricament socialistes que poden deixar el PSOE en una situació certament compromesa.

Tota la informació de la jornada electoral la podreu seguir a l' Especial eleccions 22-M de l'Ara.cat -també disponible a través del telèfon mòbil- des de primera hora del matí de diumenge i fins a conèixer els resultats amb l'escrutini realitzat i les reaccions polítiques que se'n deriven. Per a un seguiment fil per randa de les eleccions, l'Ara.cat tindrà efectius desplaçats a les seus dels partits catalans i a les principals ciutats del país per retransmetre minut a minut la nit electoral, també des de Twitter i Facebook. A l'Especial eleccions 22-M també hi trobareu la comparativa gràfica dels resultats respecte del 2007.

A més de les eleccions municipals, a l'Especial eleccions 22-M de l'Ara.cat també hi podreu seguir l'evolució de les eleccions autonòmiques a les Illes Balears i al País Valencià, a més de Múrcia, Castella-la Manxa, Extremadura, Astúries, Cantàbria, Castella i Lleó, Comunitat de Madrid, Aragó, Canàries, Navarra i La Rioja.

S'albira un canvi de cicle polític, i l'Ara.cat us el retransmetrà el directe.

D'altra banda, dilluns el diari ARA oferirà un especial de 35 pàgines amb tots els resultats de les eleccions del 22 de maig: el llistat de totes les poblacions de Catalunya, l'anàlisi dels resultats de la capital catalana districte a districte. Veurem com queda el consistori gironí, la batalla de l'àrea metropolitana, els bastions del PSC i de CiU al territori, la incidència de l'extrema dreta, l'independentisme després del 22-M, l'assalt del PP a les Balears i la revàlida de Camps al País Valencià, el pols PP-PSOE a l'estat... Tota la informació amb l'anàlisi de les firmes de l'ARA: Toni Soler, Ernest Folch, Xavier Bosch, Sebastià Alzamora, David Miró i Gemma Calvet. La crítica televisiva de Mònica Planas i les contracròniques de David Cirici, Iu Forn, Empar Moliner, Robert Juan Cantavella i Carles Torras.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT