COMUNICACIÓ
Mèdia 19/05/2011

El seguiment de la nit electoral, minut a minut, a l'Ara.cat

El seguiment de la jornada electoral, l'escrutini, els resultats a les principals ciutats catalanes i autonòmiques comparats amb les eleccions del 2007 i les reaccions dels partits els podreu seguir a temps real al web Especial eleccions 22-M de l'Ara.cat

Redacció
2 min
Eleccions 22-M

BarcelonaLes eleccions d'aquest diumenge poden marcar un canvi de cicle polític als principals municipis catalans. Està en joc l'hegemonia política municipal del PSC després de la patacada del 28-N, i són una autèntica revàlida per a CiU, que espera allargar la tendència a l'alça de les eleccions del novembre del 2010 també a les principals ciutats del país. També s'hi juga la tercera posició ERC després de caure al cinquè lloc a les eleccions nacionals. A més, els comicis dibuixaran, a nivell espanyol, el mapa polític previ a les eleccions generals previstes per al 2012. El PP surt amb avantatge per arrabassar ciutats històricament socialistes que poden deixar el PSOE en una situació certament compromesa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tota la informació de la jornada electoral la podreu seguir a l'Especial eleccions 22-M de l'Ara.cat -també disponible a través del telèfon mòbil- des de primera hora del matí de diumenge i fins a conèixer els resultats amb l'escrutini realitzat i les reaccions polítiques que se'n deriven. Per a un seguiment fil per randa de les eleccions, l'Ara.cat tindrà efectius desplaçats a les seus dels partits catalans i a les principals ciutats del país per retransmetre minut a minut la nit electoral, també des de Twitter i Facebook. A l'Especial eleccions 22-M també hi trobareu la comparativa gràfica dels resultats respecte del 2007.

A més de les eleccions municipals, a l'Especial eleccions 22-M de l'Ara.cat també hi podreu seguir l'evolució de les eleccions autonòmiques a les Illes Balears i al País Valencià, a més de Múrcia, Castella-la Manxa, Extremadura, Astúries, Cantàbria, Castella i Lleó, Comunitat de Madrid, Aragó, Canàries, Navarra i La Rioja.

S'albira un canvi de cicle polític, i l'Ara.cat us el retransmetrà el directe.

D'altra banda, dilluns el diari ARA oferirà un especial de 35 pàgines amb tots els resultats de les eleccions del 22 de maig: el llistat de totes les poblacions de Catalunya, l'anàlisi dels resultats de la capital catalana districte a districte. Veurem com queda el consistori gironí, la batalla de l'àrea metropolitana, els bastions del PSC i de CiU al territori, la incidència de l'extrema dreta, l'independentisme després del 22-M, l'assalt del PP a les Balears i la revàlida de Camps al País Valencià, el pols PP-PSOE a l'estat... Tota la informació amb l'anàlisi de les firmes de l'ARA: Toni Soler, Ernest Folch, Xavier Bosch, Sebastià Alzamora, David Miró i Gemma Calvet. La crítica televisiva de Mònica Planas i les contracròniques de David Cirici, Iu Forn, Empar Moliner, Robert Juan Cantavella i Carles Torras.

stats