Mèdia 02/05/2011

Com serà el món després de Bin Laden?

Aquest dimarts l'ARA destinarà 18 pàgines amb tota la informació i l'anàlisi de la situació

Redacció
1 min
Laden

BarcelonaLa mort d'Osama Bin Laden, autor intel·lectual del major atac terrorista patit mai pels Estats Units, suposa l'eliminació d'una icona que l'11-S va encetar fa una dècada el terrorisme global. El diari ARA oferirà aquest dimarts als lectors un especial Bin Laden, en què s'exploren en profunditat les conseqüències que tindrà l'execució del líder d'Al-Qaida en una operació executada pels EUA al Paquistan.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'ARA oferirà anàlisis de The New York Times, diari del qual és soci, i comptarà amb firmes com les de Roger Cohen, periodista de l'International Herald Tribune (IHT). L'especial inclou també les opinions de l'expert en Pròxim Orient de The Independent Robert Fisk, de l'exenviat de l'ONU i la Unió Europea a l'Afganistan Francesc Vendrell, l'exportaveu del Consell de la UE Cristina Gallach, el periodista i arabista Jordi Llaonart, el director de la Fundació per a la Pau Jordi Armadans, el president de Justícia i Pau Arcadi Oliveras, o el doctor en Filosofia i escriptor Ferran Sàez. A més, hi escriuran el director de l'ARA, Carles Capdevila, que es troba als Estats Units, i els periodistes Carme Colomina, Marc Vidal o Iu Forn.

La cobertura de l'ARA respondrà qüestions com el triomf d'Obama després de deu anys d'infructuosa recerca, les reaccions al món àrab en plenes revoltes, l'operació de comandament que va acabar amb Bin Laden i la legalitat internacional, el reforçament de les mesures de seguretat, les traces d'Al-Qaida a Catalunya i el funcionament i futur que li espera a l'organització.

stats