Publicitat
Publicitat

ARA

La crisi energètica, portada de l'ARA

A la portada es posa de relleu la dependència del petroli, les mesures de poc estalvi impulsades per l'executiu Zapatero o la suspensió del mapa eòlic de Catalunya

La portada de l'ARA d'aquest dimecres està dedicada majoritàriament a la crisi energètica. Es destaca la dependència del petroli, que dispara les alarmes i que l'executiu Zapatero improvisa mesures de poc estalvi. Al mateix temps s'informa de la suspensió del mapa eòlic de Catalunya per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i de la reivindicació de les nuclears.

Un altre tema rellevant d'aquest dimarts és que l'oposició líbia recela de la intervenció dels EUA. La informació s'acompanya amb una fotografia de la revolta tunisiana i es destaca que l'ONU alerta d'una “crisi humanitària” a la frontera tunisiana amb milers de refugiats.

El blindatge de Rouco Varela al capdavant de l'Església i el fet que Rigau ofereix la jubilació a dos mil mestres són els altres temes rellevants d'aquesta portada.

Els articles de l'escriptor Bernardo Atxaga, de la presidenta de la FOCIR, Mònica Sabata, i del membre del centre Delàs de Justícia i Pau, Tomàs Gisbert, Completen la primera del 2 de març.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT