ARA
Mèdia 03/03/2011

El pla d'estalvi energètic de Zapatero, portada de l'ARA

La victòria del Barça al camp del València (0-1) és l'altre tema destacat

Redacció
1 min
Portada 3 de març

BarcelonaL'ARA titula la seva portada d'aquest dijous amb la sentència “ningú vol pagar la factura”, en referència al pla d'estalvi energètic que proposa el govern espanyol. Alguna d'aquestes mesures són les que ha anunciat el ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, que suggereix ara canviar els pneumàtics dels vehicles i que els serveis públics tanquin més d'hora. Al mateix temps, els municipis catalans es neguen a aplicar noves mesures mentre el Govern i el PSC s'enfronten per la rebaixa del bitllet de tren.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La fotografia de portada està dedicada a la victòria del Barça a Mestalla, un camp en què Guardiola encara no havia guanyat com a entrenador. “Mestalla també cau” és el titular que acompanya una fotografia de Leo Messi celebrant el seu gol.

En aquesta primera també es destaca que “hi haurà més comerç en festiu” ja que el conseller Mena vol pactar que les botigues del centre turístic puguin obrir. També s'informa que fracassa l'intent de Gaddafi per reconquerir zones petrolieres i que Rajoy avala la duresa del PP català amb la immigració.

Els articles de l'economista Miquel Puig, de l'alcalde de Nova York, Michael Bloomberg, i de l'escriptor i director de Mètode, Martí Domínguez, completen la portada.

stats