Mèdia 09/03/2011

La vaga d'Aena, portada del número 100 de l'ARA

La victòria del Barça sobre l'Arsenal (3-1), que classifica l'equip de Guardiola pels quarts de final de la Champions és l'altre tema destacat

Redacció
1 min
Portada 9 març

BarcelonaL'ARA obre la seva portada d'aquest dimecres amb la convocatòria de vaga convocada per Aena. El titular principal de portada destaca que “la vaga d'Aena amenaça la recuperació”, tot explicant que els sindicats inclouen la Setmana Santa en l'aturada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La foto principal de l'exemplar número 100 de l'ARA és pels jugadors del Barça, que celebren la victòria per 3-1 sobre l'Arsenal. “A quarts amb patiments” titula el diari per explicar que el conjunt blaugrana va desaprofitar moltes ocasions per sentenciar el partit.

“Fa tres mesos vaig saber que sóc un nen robat” diu en Vicente, que va ser comprat per 100.000 pessetes i que és un altre tema destacat a la portada d'aquest dimecres, juntament amb la dimissió del gerent del TNC per diferències amb Mascarell i que el Govern vol frenar el trasllat de Derbi. Finalment es destaquen en portada els articles del professor de la Universitat de Princeton, Carles Boix, i de l'historiador i editor de 'Sapiens', Jordi Creus.

stats