Publicitat
Publicitat

ARA

El col·lapse als jutjats, portada de l'ARA

Les instàncies judicials fan una crida d'alerta perquè la retallada els pot abocar a un col·lapse. En portada es destaca també que Ossa es planteja marxar de Catalunya

L'ARA obre la seva portada d'aquest dijous amb una sentència contundent: “si truqueu no hi haurà ningú”. La cita fa referència al crit d'alerta dels jutjats pel col·lapse a què els aboca la retallada. S'hi poden veure alguns documents judicials que exposen la situació.

Un altre tema destacat d'aquest dijous és que l'empresa de motor Ossa es planteja marxar de Catalunya a causa de la falta de finançament i per les ofertes que han rebut d'algunes comunitats autònomes.

A la fotografia de la portada s'hi pot veure un moment d'atac a Líbia. “Temptatives diplomàtiques entre bombes” és el títol que acompanya la imatge per explicar que l'OTAN abordarà aquest dijous la patata calenta en què s'ha convertit Líbia. En portada també es detalla que els ajuntaments reclamen que s'aclareixi què han de pagar i què no, i que el sector turístic pressiona Blanco perquè freni la vaga d'Aena.

Els articles de l'editor Ernest Folch, del periodista David Brooks i de la periodista i escriptora Patricia Gabancho completen la portada d'aquest dijous.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT