ARA
Mèdia 11/03/2011

La situació de les caixes, portada de l'ARA

La negació de Madrid a renegociar els traspassos pactats amb la Generalitat és l'altre tema destacat

Redacció
1 min
portada 11 de març

BarcelonaL'ARA d'aquest divendres dedica gran part de la seva portada d'aquest divendres a temes econòmics. D'entrada, el titular prinicpal diu “de la guardiola a la borsa”, tot detallant que les caixes volen els clients per accionistes i que el Banc d'Espanya fixa en 15.152 milions d'euros les necessitats de quatre bancs i vuit caixes. “Madrid no renegocia” és un altre tema d'aquesta portada per explicar que el govern espanyol es nega a reobrir traspassos ja pactats com les Rodalies.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la primera també s'exposa que la Generalitat sortirà del Patronat del Clínic i que l'Institut Català de la Salut reduirà un 40% l'estructura administrativa. “L'OTAN i la UE no saben com acabar amb Gaddafi” i “Els nous virus arriben en avió” són dos dels altres titulars destacats de la portada.

Els articles de l'escriptor Sebastià Alzamora, del periodista del New York Times i premi Pulitzer Maureen Dowd i de l'enginyer i escriptor Xavier Roig són els destacats en aquesta primera plana.

La portada es completa anunciant que diumenge, amb el diari ARA, els lectors es podran emportar gratis i en exclusiva el videoclip de Manel.

stats