ARA
Mèdia 21/03/2011

L'ARA destaca en portada que “la guerra serà llarga”

La frase de Muammar al-Gaddafi és el tema principal d'una portada en què també es destaca que el PSOE assumeix que ZP no repetirà

Redacció
1 min
Portada ara 21 de març

BarcelonaL'ARA obre la seva portada d'aquest dilluns amb una frase del líder libi, Muammar al-Gaddafi en què afirma: “La guerra serà llarga”. La frase acompanya una gran fotografia on es veu el bombardeig d'uns cotxes de les forces de Gaddafi que són bombardejats per les forces aèries dels aliats. En aquesta informació s'apunta que la coalició perd el suport àrab, que els EUA admeten que Gaddafi podria mantenir el poder i que els rebels parlen de 8.000 morts des del febrer.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un altre tema que es destaca és que “el PSOE assumeix que ZP no repetirà” en les properes eleccions espanyoles. La portada també apunta que el control de Fukushima progressa lentament, que Mas matisa la supressió de l'impost de successions i que la llum de la primavera és clau en l'estat anímic.

Finalment, els articles del periodista Nicholas D. Kristof, de la filòloga i periodista Marina Llansana i de l'escriptor Sebastià Alzamora completen la portada de l'ARA d'aquest dilluns.

stats