Publicitat
Publicitat

ARA

'Guerra sense líder?', titular de portada de l'ARA

La crisi entre CDC i UDC per l'impost de successions és l'altre tema destacat

L'ARA obre la seva portada d'aquest dimarts amb l'interrogant sobre la falta de lideratge en l'ofensiva contra Gaddafi. “Guerra sense líder?” es pregunta a una portada que fa una pinzellada del paper que prenen els diversos països: Estats Units, la Xina, França, Alemanya, Rússia, Noruega, Itàlia, Espanya, Turquia, Bèlgica i Bulgària.

L'altre titular destacat fa referència a la primera crisi al Govern de la Generalitat amb el titular “CDC i Unió topen per l'impost de successions”.

En portada també s'hi apunta que “ZP tancarà Garoña i Cofrents si no passen el test de la UE”, ja que la crisi nuclear de Japó fa témer als habitants d'Ascó pel futur de la central. La ultradreta francesa ja es veu a les portes de l'Elisi amb Marine Le Pen i que Antònia Font traurà nou disc el 12 d'abril, anomenat 'Lamparetes', són els altres titulars d'aquesta portada.

Finalment, els articles del polític i escriptor Josep-Lluís Carod-Rovira, del professor de ciència política Laurent Bouvet i de l'escriptora i traductora Monika Zgustova completen la primera de l'ARA d'aquest dimarts.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT