ARA
Mèdia 26/03/2011

La cimera anticrisi, portada de l'ARA

La crisi que viu Portugal, amb crònica de l'enviat especial de l'ARA, és l'altre tema destacat a la portada

Redacció
1 min
Portada ara 26 de març

BarcelonaL'ARA obre la portada d'aquest dissabte amb la cimera anticrisi com a tema principal. Amb una gran fotografia del Palau de Pedralbes, sobre fons negre es titula “El miniacord de Pedralbes”, tot explicant que Artur Mas sacrifica l'abast de les reformes en benefici d'un suport tebi. La mateixa pàgina explica que l'oposició surt descontenta i veu la cita com una oportunitat desaprofitada, que el comitè d'experts es reivindica tot i que s'han obviat les seves receptes i que l'aposta pel concert es manté però amb menys concreció.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La crisi per la que passa Portugal és el segon tema d'aquesta portada. “Una crisi perillosament familiar” és el titular que es ressalta de la crònica de l'enviat especial de l'ARA, Cristian Segura.

La portada també destaca que Les Arenes s'estrena amb 60.000 visitants, que Vandellòs i Ascó reclamen un simulacre nuclear i que França prepara un pla polític per rellevar Gaddafi.

Els articles de l'historiador Joan B. Culla, de l'escriptor Albert Sànchez Piñol i de l'economista i premi Nobel Paul Krugman completen una portada que recorda que aquest dissabte l'ARA inclou els suplements Criatures i Emprenem i diumenge el suplement cultural TimeOut i el DVD de Pa negre per 9,95 euros.

stats