ARA
Mèdia 29/03/2011

La visita de Mas a Madrid, portada de l'ARA

Un altre dels temes destacats de la primera és la dificultat que tenen els immigrants per poder llogar un pis a Catalunya

Redacció
1 min
Portada ara 29 de març

BarcelonaL'ARA obre la seva portada d'aquest dimarts destacant la visita del president de la Generalitat a Madrid. En titular es destaca que “el Mas liberal, ben rebut a Madrid”, tot detallant que l'empresariat evita polemitzar sobre el pacte fiscal. La informació es complementa amb les reaccions del president d'Iberdrola, Ignacio S. Galán i de l'exministre i inversor Miguel Boyer.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un altre titular d'aquesta portada ressalta la fuga de plutoni a Fukushima amb un subtítol explicatiu que indica que “intenten treure aigua molt contaminada d'un reactor perquè no arribi al mar”.

Sanaa Boujdadi és la protagonista de la fotografia de portada de l'ARA. Viu a Manlleu des dels 8 anys i es considera catalana. No obstant, relata que “quan veien el mocador, tot eren problemes per llogar-me el pis”.

En portada també es destaca que Albert Manent serà el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, el respir per al Govern, que obté 800 milions d'euros, i els debats “escoles amb uniforme” i “Barça sense fum”.

Finalment, la primera es completa amb els articles de la rectora de la UOC, Imma Tubella, del periodista i premi Puliter Maureen Dowd i de l'escriptor Sebastià Alzamora.

stats