ARA
Mèdia 09/04/2011

Les retallades a la sanitat pública, portada de l'ARA

El rescat financer que necessita Portugal és l'altre tema destacat

Redacció
1 min
portada ara 9 abril

BarcelonaL'ARA obre l'edició d'aquest dissabte amb la retallada vista pels grans noms de la medicina. Entre aquests, s'ha comptat amb les aportacions dels doctors Moisès Broggi, Joaquim Barraquer, Santiago Dexeus, Josep Maria Gil-Vernet i Antoni Caralps. Surten a defensar la sanitat pública i la relació amb el pacient al mateix temps que Boi Ruiz es declara partidari del copagament, “però CiU no”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També es destaquen en titular les “privatitzacions forçoses a Portugal”, i que la Unió Europea imposa un dur pla d'ajust i Espanya pagarà 5.000 dels 80.000 milions del rescat. Els altres temes que s'emmarquen en la primera són que la vacuna antitabac estarà llesta l'any que ve, que l'OTAN demana perdó per les morts de rebels libis enmig de noves protestes als països àrabs i que l'OCDE aconsella suprimir els títols universitaris que no tinguin sortida laboral.

Els articles de l'escriptor Albert Sánchez Piñol, del filòsof Josep Ramoneda i l'exconseller de Cultura Joan Manuel Tresserras completen la portada d'aquest dissabte en què l'ARA també inclou els suplements Criatures i Emprenem i recorda que diumenge hi haurà la revista cultura Time Out Cultura.

stats