ARA
Mèdia 13/04/2011

El canvi d'estratègia de Boi Ruiz, portada de l'ARA

Es destaca que el conseller de Salut ofereix una treva però que els metges en desconfien

Redacció
1 min
portada ara 13 abril

BarcelonaL'ARA titula aquest dimecres “Boi Ruiz ofereix una treva”. En quatre imatges de la conferència de premsa del conseller de Salut es detalla el canvi d'estratègia que passa per llançar un missatge de tranquil·litat, blindar les urgències, els malalts greus i els CAP, oferir diàleg a metges i oposició, però mantenint els plans d'ajust als hospitals. El subtítol explica que “els metges desconfien del conseller i es mobilitzen de nou”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En portada es posa de relleu que Fukushima arriba al nivell de Txernòbil. El Japó eleva la gravetat de l'accident, però la radioactivitat és 10 cops inferior. D'altra banda, s'exposa la reclamació dels pares a Rigau que mantingui la sisena hora, mentre les escoles estan dividides sobre la utilitat de l'ampliació horària. També es destaca que el Barça torna a guanyar (0-1) el Xakhtar i ja pensa en el Madrid mentre que la inflació alta a causa del petroli ens empobreix respecte a la UE.

Els articles de l'escriptor Sebastià Alzamora, de l'advocat Ronald Sokol i del director general de 'Sàpiens', Jordi Creus, són els que es ressalten en la primera d'aquest dimecres.

D'altra banda, a la portada s'anuncia “el diari de la República”, ja que aquest dijous l'ARA viatja al 14 d'abril del 1931, quan es compliran 80 anys de la proclamació de la República tot reconstruint els fets que van portar a la caiguda de la monarquia.

stats