ARA
Mèdia 15/04/2011

El pols al Govern, portada de l'ARA

La rectificació de Zapatero sobre les inversions de la Xina i una entrevista a l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, són els altres temes destacats

Redacció
1 min
ara 15a

BarcelonaL'ARA titula l'obertura de la portada d'aquest divendres amb “Pols al Govern”. La situació sobre les retallades ha portat 10.000 treballadors de la sanitat a col·lapsar el centre de Barcelona. Mentrestant, Mas critica que s'ha creat “alarma innecessària” amb les retallades, i els hospitals públics diuen que només poden estalviar fins a un 5%.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El debat sobre l'estat del benestar es completa amb els articles de Joan Carles Gallego i Xavier Roig. A més, al centre de la portada s'hi pot veure una fotografia de la manifestació que omplia la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Un altre titular és que “La Xina rectifica Zapatero”.

D'altra banda, l'ARA entrevista Josep Maria Vila d'Abadal (UDC). L'alcalde de Vic reclama que “Unió Democràtica ha de canviar”. També es destaca en portada que el conseller Felip Puig anuncia una normativa per multar prostitutes i clients, i que els aliats no atenen la petició de l'OTAN de disposar de més reforços per fer fora Gaddafi.

Els articles de l'editor Ernest Folch, de l'escriptor Sebastià Alzamora i del pintor i escultor Antoni Llena completen una portada que recorda que l'ARA inclourà dissabte els suplements Criatures i Emprenem, i diumenge, Time Out.

A més, aquest divendres, també es pot trobar dins l'exemplar l'ARA de la República.

stats