ARA
Mèdia 07/05/2011

L'èxit electoral de l'independentisme escocès, portada de l'ARA

La venjança que promet Al-Qaida és l'altre tema destacat

Redacció
1 min
Portada 7 de maig

BarcelonaL'ARA obre la portada d'aquest dissabte titulant: "L'independentisme escocès arrasa", tot detallant que "l'SNP obté majoria absoluta i farà el referèndum el 2015".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'altra banda, a la fotografia central de la primera s'hi poden veure islamistes pakistanesos cremant una bandera dels EUA en protesta per la mort d'Ossama bin Laden. Aquesta imatge acompanya el titular que assegura que "Al-Qaida promet venjança".

En portada també s'explica, referent a la legalització de Bildu, que el PP i el seu entorn mediàtic carreguen contra el TC i el PSOE mentre que l'esquerra abertzale confia recuperar desenes d'alcaldies.

"Sóc néta neboda de Heinrich Himmler". Això ho assegura una descendent del cap de la Gestapo, casa amb un jueu, que furga en el passat de la família. En àmbit esportiu es detalla que el Madrid recorre els cinc partits a Mourinho.

Els articles de l'escriptor Albert Sànchez Piñol, del tres cops guanyador del Pulitzer Thomas Friedman i del catedràtic de ciència política de la UPF, Ferran Requejo, completen una portada en la que es recorda que el diari inclou aquest dissabte els suplements Criatures i Emprenem i diumenge, juntament amb el Time Out, es podrà aconseguir el DVD de 'Polseres vermelles'.

stats