ARA
Mèdia 19/05/2011

La indignació política, portada de l'ARA

Les protestes i el desconcerts dels polítics és el principal tema d'aquest dijous

Redacció
1 min
Portada ara 19 maig

BarcelonaIndignats i eclipsats. Aquests són els dos termes amb què l'ARA obre la portada d'aquest dijous. La primera paraula fa referència a les persones que acampen i protesten contra el sistema polític i financer, apuntant que la intervenció de la Junta Electoral atia les protestes. A sota, una imatge d'algunes de les persones concentrades a la plaça de Catalunya de Barcelona xiulant.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'altra banda el terme eclipsats fa referència a uns polítics en campanya que han quedat desconcertats per la revolta popular. A la imatge s'hi veuen les esquenes dels cinc candidats a l'alcaldia de Barcelona abans d'un debat televisiu.

A la primera també es destaca que el cineasta Lars von Trier diu que simpatitza amb Hitler i després demana perdó i que la cancellera d'Alemanya Angela Merkel exigeix vacances i jubilació iguals per a tot Europa.

Els articles de l'economista Miquel Puig, del periodista Nicholas D. Kristof i de l'escriptor i editor de 'Mètode' Martí Domínguez completen la portada d'aquest dijous.

stats