ARA
Mèdia 25/05/2011

El desgovern socialista, portada de l'ARA

El diari també recull en exclusiva testimonis de la repressió a Síria

Redacció
1 min
Portada Ara 25 maig

BarcelonaL'ARA obre la portada d'aquest dimecres focalitzant en el "Desgovern socialista". Se centra en tres punts: Carme Chacón no cedeix i plantarà cara a Rubalcaba, Tura denuncia les renúncies ideològiques i que Hereu s'atrinxera a Barcelona de cara al congrés del partit. Les fotografies d'aquests tres protagonistes acompanya el text.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la primera s'inclou que l'Audiència reobre el cas Albiol, detallant que el jutjat de Badalona tornarà a investigar un possible delicte de xenofòbia.

També es destaca una exclusiva d'aquest dimecres, en què l'ARA recull testimonis de la repressió a Síria. La periodista Emma Salma viatja a l'horror del règim dictatorial.

Finalment, s'informen de les conseqüències del volcà Gimsvötn, les cendres del qual poden arribar divendres a Londres. Això fa que el Barça posi autocars a 190 euros per si de cas i que s'hagin anul·lat més de 500 vols a Irlanda i Escòcia.

Pel que fa als articles d'opinió, en portada es recullen el de l'escriptora Rosa Regàs, el de la professora de la universitat Paris VIII Beatriz Preciado i de l'historiador i editor de 'Sàpiens' Jordi Creus.

stats