ARA
Mèdia 27/05/2011

La fi del zapaterisme, portada de l'ARA

La renúncia de Carme Chacón és el tema principal del diari d'aquest divendres juntament amb la final de Wembley de dissabte

Redacció
1 min
Portada 27 maig

BarcelonaL'ARA obre l'edició d'aquest divendres destacant "la fi del zapaterisme". Sobre una imatge de Carme Chacón, s'explica que la vella guàrdia del PSOE s'imposa i la força a renunciar a les primàries. El diari detalla que Zapatero, més debilitat que mai, afronta un final de mandat agònic i que Rubalcaba es converteix en el nou home fort del govern i del partit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'altra banda, Wembley és molt present en la portada del dia abans de la final de la Champions que disputaran Barça i Manchester. "El millor Barça, a punt de fer història" es titula en portada sobre una fotografia de l'estadi de Wembley que ja llueix la imatge de la final. A més, aquest dissabte, amb l'ARA, hi trobareu l'Especial Champions, 24 pàgines del millor suplement per viure aquesta final.

També s'exposa en portada que Ratko Mladic, 'el carnisser de Bòsnia', cau 16 anys després i que el Suprem tornar a carregar contra la immersió lingüística. Pel que fa als articles d'opinió, en destaquen el de l'editor Ernest Folch, el de l'escriptor Sebastià Alzamora i el del biòleg i empresari Frederic Ximeno.

Finalment es recorda que dissabte, a banda del mencionat Especial Champions, amb l'ARA s'hi podran trobar els suplements Criatures i Emprenem.

stats