ARA
Mèdia 29/05/2011

"Ho ha vist tot el món", portada de l'ARA

La quarta Champions del Barça ocupa la portada i les primeres 25 pàgines del diari

Redacció
1 min
Portada Ara 29 maig

BarcelonaEl Barça ja té la seva quarta Copa d'Europa. L'equip de Pep Guardiola l'ha guanyat a Wembley amb un joc sublim, i així ho destaca en portada l'ARA d'aquest diumenge. "Ho ha vist tot el món" és el titular agafant una frase del tècnic de Santpedor.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la fotografia de portada, Pep Guardiola, amb una senyera a la seva ma dreta, agafa la Copa i li fa un petó sobre el camp. A l'interior del diari es poden trobar les cròniques des de Wembley de Toni Padilla i Natàlia Arroyo, les fotografies de Xavier Bertral des de Londres i els articles de Carles Capdevila, Xavier Bosch i Ernest Folch.

A banda de la Champions, en portada es destaquen els articles de l'expresident dels EUA, Jimmy Carter, del sociòleg Salvador Cardús i de l'escriptor Ferran Torrent.

A més, aquest diumenge s'inclou el suplement TimeOut en què el director del Teatre Lliure en els últims vuit anys, Àlex Rigola, comenta el seu llegat i l'espectacle de comiat 'The End'. La revista també entrevista l'actriu i directora Jodie Foster.

stats