Publicitat
Publicitat

ARA

L'eufòria, l'orgull i la festa a la portada de l'ARA

Les celebracions blaugrana són el tema principal d'aquest dilluns

Les celebracions de la Champions aconseguida dissabte a Wembley són el tema de portada d'aquest dilluns de l'ARA. El diari divideix la portada en tres fases per recollir tres conceptes. Primer: l'eufòria, amb una fotografia de la rua que s'ha fet aquest diumenge pels carrers de Barcelona i detallant que gairebé un milió d'aficionats han sortit al carrer.

D'altra banda, l'orgull de l'equip. Amb una imatge d'alguns dels membres de la plantilla al Camp Nou es destaca una frase de Gerard Piqué en què ha pronunciat: "Ni ens droguem ni ens tirem a terra ni comprem àrbitres; només juguem a futbol". I, finalment, es destaca la festa per explicar que el concert de Shakira escurça la celebració al camp. La tercera foto de portada és pels jugadors del Barça a aquest concert. La informació es completa amb els articles d'Albert Om, Antoni Bassas i Mònica Planas.

En total, un especial de 15 pàgines sobre la celebració del Barça.

En portada també es destaquen els articles del periodista i tres cops premi Pulitzer, Thomas Friedman, de la política i filòloga Marina Llansana i del polític i escriptor Antoni Vives.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT