ARA
Mèdia 08/06/2011

La pressió contra García Albiol, a la portada de l'ARA

També es destaca la mort de Jorge Semprún amb les opinions de Josep Ramoneda, Xavier Folch, Raimon, Santiago Carrillo i Xavier Pla

Redacció
1 min
Portada Ara 8 juny

BarcelonaL'ARA obre la portada d'aquest dimecres titulant "Més pressió contra Albiol". Es destaca la carta oberta a Artur Mas de 200 intel·lectuals reclamant tolerància zero amb la xenofòbia i l'article de Santi Vila, alcalde convergent de Figueres, que diu que CiU no pot facilitar que els racistes tinguin poder.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La fotografia central de la portada de l'ARA és per a un solitari cogombre al Parlament Europeu. S'informa de "l'efecte bumerang del cogombre: Alemanya, d'acusadora a acusada".

En portada també es destaca la mort de Jorge Semprún, als 87 anys. "Europa perd un gran escriptor i lliutador", diu el titular que explica que el testimoni de l'Holocaust i polític antifranquista mor a casa seva, a París, als 87 anys. Aquest fet es complementa amb les opinions i testimonis de Josep Ramoneda, Xavier Folch, Raimon, Santiago Carrillo i Xavier Pla.

Els articles de l'escriptor Sebastià Alzamora, de l'escriptora Antònia Carré i del professor de la Universitat de Stanford Joan Ramon Resina completen la portada.

stats