Publicitat
Publicitat

ARA

El temps boig, portada de l'ARA

El diari també destaca la inestabilitat laboral, de mercats i política

L'ARA obre la portada d'aquest dissabte amb una fotografia de la pluja d'aquest divendres. Sobre la imatge del centre de Barcelona passat per aigua s'hi titula "temps boig". Aquest titular s'exemplifica amb tres exemples de temperatures: Els 43º de Washington o els 26º d'Estocolm contrasten amb els 17º que hi havia a Barcelona.

L'altre titular de la primera diu "més inestabilitat". Fa referència a tres aspectes concrets: el laboral (el nou decret del govern espanyol permetrà fer un ERO amb pèrdues temporals); els mercats, ja que la prima de risc del deute espanyol torna a entrar en zona de perill; i la inestabilitat política, després de l'anunci de Rubalcaba de deixar el govern de ZP abans de les eleccions, amb el dubte de si aquestes s'avançaran o no.

Els articles de l'escriptor Albert Sànchez Piñol, de la sociòloga Sara Moreno i de l'economista Xavier Marcé completen una portada en què es recorda que aquest dissabte l'ARA inclou els suplements Criatures i Emprenem i diumenge amb Time Out hi haurà un especial sobre el Sónar.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT