Publicitat
Publicitat

ARA

La salvació de Papandreu al Parlament grec, portada de l'ARA

Es detalla que gràcies a la superació de la moció de confiança Europa respira

L'ARA obre la portada d'aquest dimecres titulant "Papandreu se salva, Europa respira". El tema del dia fa referència a la votació de la moció de confiança al Parlament grec. Amb desenes de milers de manifestants al carrer, Grècia ha aconseguit passar el primer escull per evitar la fallida.

Un segon titular de portada afirma que hi ha "més pobresa crònica". I és que Càritas alerta que el 80% dels que demanen ajuda són repetidors.

També es detallen en portada els moviments del mercat al Barça. "El Barça ven Bojan i fa números", resa un titular acompanyat de les sumes que pot fer el club. La compra d'Alexis i Cesc suposaria al club haver de gastar 70 milions d'euros, mentre que la venda de Bojan, Jeffren i Thiago li repercutiria uns ingressos de 25 milions.

Finalment, s'explica que el PP suma el novè regidor a Barcelona i a l'ARA TU es busca respondre a l'interrogant que s'obre a moltes famílies. "S'acaba el curs: i ara què en fem dels nens?".

Els articles del professor de la Universitat de Stanford Joan Ramon Resina, del membre de la fundació Bertelsmann Robert Vehrkamp i de l'historiador i editor de Sàpiens Jordi creus completen una portada en què s'anuncia que amb l'ARA, gratis, es pot aconseguir un nou cartell de la Guerra Civil.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT