Mèdia 07/06/2012

AXN estrena la setena temporada de 'Sobrenatural' aquest dilluns

La cadena AXN continua amb aquesta ficció de vampirs i fantasmes, que va aconseguir al voltant dels 24.000 espectadors durant l'emissió de la sisena temporada a l'estat espanyol

Ara
1 min

BarcelonaLa cadena de pagament AXN estrena aquest dilluns 11 de juny la setena temporada de la sèrie 'Sobrenatural'. A les 22.30 hores, la cadena internacional reprendrà l'emissió d'aquesta producció americana. Mentre que a l'estat espanyol s'emet la setena temporada, es rodarà als EUA la vuitena. A banda de l'emissió en 'prime time', l'estrena serà reemesa el dimarts dia 12 a les 10.50 del matí i a les 19.35 de la tarda. Durant l'anterior temporada, la sèrie va assolir una audiència de 24.000 espectadors a l'estat espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La sèrie parteix de la mort de la mare dels germans Sam i Dean Winchester per culpa d'una força sobrenatural i, des de llavors, el seu pare decideix ensenyar-los a combatre les forces del mal. La desaparició del pare suscita més tard que els dos germans emprenguin un viatge pels EUA per investigar per què el seu pare ja no hi és. Pel camí es van trobant tota mena de fets paranormals, molts d'ells basats en llegendes urbanes americanes, i personatges com vampirs, homes llop i fantasmes. Al llarg dels 23 capítols de la setena temporada, els personatges s'hauran d'enfrontar a perills com l'Apocalipsi. L'estrena del primer capítol de la sisena temporada va aconseguir als EUA 2,8 milions d'espectadors.

stats