Afectació irregular de la vaga en els mitjans de comunicació

L'aturada es nota sobretot en els mitjans en català i audiovisuals

Davant la vaga general convocada pels sindicats Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), avui, divendres 18 d'octubre, una part significativa dels mitjans de comunicació catalans han vist afectada la seva programació.

L'aturada es nota especialment als mitjans audiovisuals. TV3, 3/24, Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, iCat, Catalunya Música i els mitjans digitals de la Corporació ofereixen una programació de mínims i centrada en la vaga del dia d'avui. El mateix passa amb RAC1, la ràdio líder a Catalunya, que s'ha adherit a la convocatòria i oferirà una programació especial. Flaix FM mantindrà la seva programació habitual i SER Catalunya, tot i que no han emès cap comunicat, ha vist com la seva programació quedava afectada a conseqüència de la vaga.

Pel que fa a la premsa, l’ARA no ha sortit en paper aquest divendres i, en la seva edició digital, informa exhaustivament sobre l’aturada. L'edició en paper d' El Punt Avui tampoc ha aparegut al quiosc i els continguts digitals només s’actualitzaran en relació a l'aturada de país. El 9 Nou d'Osona i el Ripollès també centraran la cobertura informativa en la vaga i les mobilitzacions previstes. El Diari de Girona, Regió 7, La Mañana, Segre, el Diari de Girona, el Diari de Sabadell, el Diari de Terrassa i el Diari de Tarragona sí que mantenen les edicions en paper i digitals.