Televisió
Mèdia 14/02/2012

'Águila roja' i 'Atrapa un millón', els més premiats als TP de Oro

S'han endut dos guardons cadascuna. Per cadenes, s'ha imposat La 1, amb sis estatuetes

Efe
2 min
El català David Janer amb el premi al millor actor

MadridEl concurs d'Antena 3 'Atrapa un millón' i la sèrie de Televisió Espanyola 'Águila roja', amb dos guardons cadascun, han estat els grans triomfadors de la quarantena edició dels premis TP de Oro, que s'han lliurat aquest dilluns a la nit a Madrid. Pel que fa a cadenes, La 1 és la que n'ha sortit més ben parada, amb cinc estatuetes, mentre que Antena 3 n'ha recollit cinc, i Telecinco i Cuatro se n'han emportat dues cadascuna. El premi honorífic ha estat per a l'actriu Asunción Balaguer, en homenatge a la seva llarga trajectòria professional.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En l'àmbit de la ficció, 'Águila roja' s'ha coronat com la millor sèrie estatal, i el seu protagonista, el català David Janer, s'ha endut el premi al millor actor. En la categoria femenina, el guardó ha estat per a Ana Duato per la sèrie 'Cuéntame', també de TVE, mentre que una altra producció de la cadena estatal, 'Amar en tiempos revueltos', s'ha convertit en la millor telenovel·la. Pel que fa a la millor sèrie estrangera, el premi ha estat per a 'Downton Abbey', que emet Antena 3.

Per la seva banda, 'Atrapa un millón' s'ha imposat en la categoria de millor concurs, i el seu conductor, Carlos Sobera, ha estat distingit com el millor presentador d'aquest tipus de formats. Un altre rostre d'Antena 3, Matías Prats, s'ha convertit en el millor presentador d'informatius. En canvi, el premi per al millor espai de notícies ha recaigut en el 'Telediario 1', de La 1.

En la categoria de millor espai d'esports, el premi ha anat a parar, per tercer any consecutiu, a mans de l'equip de 'Deportes Cuatro', i la cadena ha completat el palmarès amb el reconeixement a 'Callejeros' com a millor espai de reportatges. Telecinco també ha recollit dos guardons: un per a 'El programa de Ana Rosa', considerat el millor magazín, i l'altre per a 'Supervivientes', guanyador en la categoria de 'realities'.

Completen la llista de guanyadors 'El hormiguero 3.0', d'Antena 3, com a millor espai d'entreteniment; la sèrie de dibuixos animats 'Bob Esponja', premiada com a millor espai infantil, i Coca-cola, que s'ha endut el premi al millor anunci.

stats