PRÒXIMA ESTRENA
Mèdia 07/03/2012

'Alaska y Mario', ara de lluna de mel

L'exitós reality protagonitzat per Alaska i Mario Vaquerizo torna a la MTV la setmana vinent. La primera etapa va acabar amb boda i la segona els seguirà de viatge de noces a Las Vegas i Los Angeles.

Albert Castellví Roca
2 min
Olvido Gara (Alaska) i Mario Vaquerizo van casar-se mentre les càmeres de la MTV ho gravaven. Ara se les han endut de lluna de mel als Estats Units.

BARCELONA.Després de mostrar als espectadors el procés de preparació de la seva boda, que va culminar amb la seva unió matrimonial el 27 de maig de l'any passat, Alaska i Mario Vaquerizo van acceptar que les càmeres de la cadena MTV els acompanyessin durant la seva lluna de mel, que ha tingut lloc durant els últims mesos i que els va dur fins a la costa oest dels Estats Units.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La MTV estrenarà diumenge de la setmana que ve (22.00) la segona temporada del reality Alaska y Mario , que l'any passat va convertir-se en el programa més vist de la història de la cadena. L'últim episodi, que va recollir el moment en què els cantants van donar-se el sí en un jutjat madrileny i la posterior festa, amb desenes de convidats de luxe, va tenir 365.000 espectadors a tot l'Estat i va aconseguir una quota de pantalla del 2,6% en una cadena que ronda el 0,5% de share mensual.

Retorn a Las Vegas

Alaska y Mario , produït per El Terrat,torna als orígens del reality show amb un format molt semblant al que la mateixa MTV -en aquest cas, en el seu canal dels Estats Units- ja havia explorat entre el 2002 i el 2005 amb The Osbournes . La idea de base és senzilla: entrar a casa d'una família peculiar i enregistrar tot el que hi passa.

Per això, abans d'emprendre el viatge de noces cap als Estats Units, aquesta segona temporada mostrarà també els protagonistes en ocupacions més quotidianes, com l'assistència a classes d'anglès, visites al metge i la participació en diverses festes i actes socials, però també la preparació de les gires dels seus respectius grups -Fangoria, en què canta Alaska, i Nancys Rubias, liderat per Vaquerizo-, la celebració de l'any nou xinès o la participació, per part d'ell, en el programa d'Antena 3 El hormiguero , en què col·labora.

Totes aquestes tasques es combinaran amb la preparació del viatge, que tindrà lloc durant la segona part de la temporada i que, per començar, durà Alaska i Mario a Las Vegas, on el 1999 s'havien casat per primera vegada en una cerimònia sense validesa a Espanya. Després d'aquesta visita nostàlgica, la lluna de mel continuarà a Los Angeles, on van ser al febrer, coincidint amb la gala dels Oscars. Al llarg de tot aquest periple, Alaska i Mario coincidiran amb diversos personatges coneguts, com Boris Izaguirre, Alejandro Amenábar i Raphael.

stats