EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 06/04/2011

Albert Vico: "Sóc un malalt: escolto 10 o 12 hores de ràdio al dia"

1 min
Albert Vico presenta la franja del migdia d' El dia a la COM .

Tinc dos mòbils: un Nokia d'última generació que faig servir per trucar i un iPhone que utilitzo com a ordinador portàtil amb connexions wifi. Durant un temps havia fet servir l'iPhone per trucar, però em sortia molt car, i vaig trobar aquesta solució, que és molt més econòmica. Ara només truco amb l'iPhone quan puc fer-ho a través de Viber.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A l'iPhone hi tinc el correu electrònic i el Whatsapp, i sobretot el Facebook i el Twitter. Hi estic molt enganxat: quan em llevo poso a descarregar el correu, i quan surto de la dutxa me'l miro. Després entro a Twitter a veure què hi ha de nou, miro una aplicació que m'ensenya totes les portades del dia i vaig cap a la feina. És una mena d'esclavatge, però mola, i fa la feina molt més fàcil.

Una altra cosa que faig a través del mòbil és descarregar programes de ràdio a través del podcast. Escolto els que faig jo i els de la competència. De fet, sóc un malalt de la ràdio: l'escolto ben bé deu o dotze hores cada dia. És més, sempre porto a sobre tres aparells de ràdio, a més de l'iPhone: un que em van regalar quan vaig començar periodisme, i que em fa il·lusió portar, un reproductor de MP3 que també en té i un USB que és ideal per enganxar qualsevol emissora i amb el qual faig molt de zàping. La tele no la miro tant, i només sóc fidel als partits del Barça, que segueixo també per Twitter. A part d'això, miro programes a la carta per internet, a través del mòbil.

stats