ARA
Mèdia 26/05/2011

Albiol divideix CiU, portada de l'ARA

Un operari immigrant treballant en la retirada dels rètols electorals del PP a Badalona obre l'edició d'aquest dijous. El sector progressista de CiU es nega a facilitar l'accés de García Albiol a l'alcaldia

Redacció
1 min
portada 26 maig

BarcelonaCiU està dividida davant la possibilitat de facilitar, amb una abstenció, que Xavier García Albiol sigui el nou alcalde de Badalona. El discurs xenòfob del candidat del PP a la ciutat, que ha guanyat les eleccions però no té majoria absoluta, provoca controvèrsia a la societat badalonina i en els partits polítics. Mentrestant, aquest dimecres treballadors immigrants s'encarregaven de despenjar dels fanals de la ciutat les banderoles electorals del PP. Aquest és el tema i la fotografia que obren la portada de l'ARA d'aquest dijous.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Altres temes de la portada són la situació del PSOE, amb la insistència de Zapatero a convocar primàries, i la batalla pels funcionaris interins entre sindicats i Generalitat.

A dos dies de la final de Wembley, destaquem a la portada els somnis i desitjos de dos jugadors del Barça, Xavi i Dani Alves. "Hem de demostrar que el Barça pot seguir guanyant Copes d'Europa", assegura Xavi. "Vull gaudir de la final com si fos el meu comiat del futbol", anuncia Alves.

stats