Publicitat
Publicitat

EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO

Àlex Castells: "A la tele miro pel·lícules i sobretot sèries"

Tinc un Nokia N8. És dels que té pantalla tàctil. És més o menys de la mida habitual dels Nokia, però estil smartphone . El faig servir bastant, especialment pel tema de la missatgeria i la connexió a internet. Les aplicacions que faig servir més són el WhatsApp, els mapes, i les de Facebook i Twitter.

Tinc un compte a cadascuna d'aquestes xarxes socials, però els dono usos diferents. El Facebook el limito només a les qüestions personals, i només accepto les peticions d'amistat de gent del meu cercle, de persones que conec. De totes maneres, actualment, el tinc una mica aparcat. Twitter, en canvi, me'l plantejo com un perfil més públic. De fet, me'l vaig fer per això! Però és més per seguir gent que per ser seguit. Acostumo a consultar-lo més que no pas a penjar-hi coses meves. També vaig fer un intent per entrar a Foursquare, però no me'n vaig sortir. Necessitaria que algú m'hi ajudés.

Sóc un gran consumidor de televisió entesa com a eina: de la programació en directe només miro les notícies i els esports. Però la faig servir molt per mirar pel·lícules i, sobretot, sèries que m'he descarregat. Vaig ser un gran seguidor de Lost i ara estic enganxat a Dexter . Però també he vist Jericho , Chuck i segur que encara me'n deixo alguna. La ràdio l'escolto bastant. Als matins, estic entre RAC 1 i Catalunya Ràdio. A la tarda, poso el Primer toc , i al cap de setmana, el Tot gira .

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT