EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 04/06/2011

Àlex Gorina: "No tinc mòbil i no m'ha passat res. Sóc la mar de feliç"

1 min
Gorina presenta La finestra indiscreta a Catalunya Ràdio.

Tinc una rebel·lia interna contra les necessitats creades, per aquesta sensació que ens convertim en dependents de coses que no reclamàvem i que algú considera imprescindible que tinguem. Tenen molts serveis inútils, els mòbils! Esclar que en podria tenir un d'elemental, però he anat estirant la situació, per tossuderia i perquè em fa molta mandra, i m'he adonat que no m'ha passat res. Sóc la mar de feliç! De vegades la gent es desespera, per aquesta obligatorietat de resoldre les coses immediatament i de trobar la gent a l'acte. Em molesta la sensació d'haver de ser controlable en tot moment. Tinc mail i contestador automàtic: si no parlem ara, ja parlarem després! Això sí, si veig que el fet de no tenir mòbil m'impedeix tenir alguna comoditat, com ja m'està passant, al final hauré de claudicar.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tampoc no sóc a cap xarxa social: no tinc cap necessitat d'exposar-me a la mirada pública, ni d'estar connectat amb tothom permanentment. Amb els amics amb qui vull parlar, ja hi parlo. A més, tinc la sensació que això acabarà amb drames: tots lluitem per la privacitat, però després posem el nostre nom i la nostra adreça a l'abast de tothom.

Veig la tele com una carcassa per mirar DVDs. A part d'això, miro els informatius quan m'interessa i puntualment algun debat o similar. La ràdio, només al cotxe: escolto els companys de la casa, a veure què enganxo, però de vegades desconnecto i poso música.

stats