LA GRAELLA QUE VE
Mèdia 14/03/2011

Altes i baixes a 'La que se avecina'

Tot i els problemes econòmics de la productora de José Luis Moreno, La que se avecina ja està rodant els nous episodis que Telecinco començarà a emetre aquesta primavera.

à.g.
2 min
La que se avecina seguirà sent una de les sèries corals de referència, però ara sense Gemma Cuervo, Antonia San Juan i Beatriz Carvajal.

Barcelona.Els rodatges de La que se avecina ja estan en marxa i s'espera que Telecinco estreni la cinquena temporada durant les pròximes setmanes. La sacsejada de personatges és superior a la d'altres anys, de manera que la sèrie patirà una remodelació argumental important, tal com ja es va intuir a l'últim capítol de la temporada anterior.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En el capítol de baixes destaca la d'Antonia San Juan, que interpretava la decadent actriu del destape Estela Reynolds, desesperadament necessitada d'atenció i sempre alerta de "la mà negra" que li frustrava el retorn triomfal a la fama. San Juan va oferir una roda de premsa a Las Palmas de Gran Canaria on va confirmar que no havia arribat a un acord amb Telecinco, tot i que li hauria agradat mantenir-se a la sèrie. No consta que l'actriu es referís a cap mà negra, en tot cas.

També es donen de baixa l'actriu Gemma Cuervo (autèntica veterana, perquè ja apareixia a la predecessora Aquí no hay quien viva ) i Beatriz Carvajal, en aquest cas sense sorpresa perquè l'últim episodi mostrava la seva mort accidental, mentre cuinava el seu plat estrella, les croquetes.

Hi havia incertesa sobre la continuïtat de Macarena Gómez (àlies el gremlin i la chihuahua ), però un acord tardà permetrà que, a partir del cinquè episodi, torni a acoblar-se a la trama. L'actriu havia anunciat que marxava de la sèrie, però finalment ha reconsiderat la seva posició. També torna, però en aquest cas després d'una absència de tres anys, Isabel Ordaz, intèrpret d'Araceli Madariaga. La que va ser la dona del sofert Enrique Pastor retorna ara després d'haver descobert que era lesbiana. Ho fa acompanyada de la seva nòvia, que interpretarà María Casal. Aquest temps Ordaz s'ha dedicat de manera quasi íntegra al teatre.

Amparo Valle també s'incorpora a la nòmina d'actors, en aquest cas per donar vida a la mare del rupestre Amador (àlies el cuqui ), que encarna Pablo Chiapella.

La que se avecina es va estrenar el 22 de juliol del 2007. Durant la seva primera temporada va obtenir una mitjana de 3.185.000 espectadors i un 21,2% de share , al conjunt de l'Estat. Per a la quarta temporada, les xifres havien caigut a 2.242.000 espectadors i una quota del 15,3%. Amb tot, es tractava de resultats millors que les de la tercera temporada, així que Telecinco va apostar per renovar per una tanda de tretze capítols més i actualment programa episodis vells a Factoria de Ficción amb shares superiors a la mitjana de la cadena.

stats