Tecnologia
Mèdia 26/09/2011

Amazon podria anunciar el llançament de la seva tauleta electrònica aquest dimecres

Els analistes pronostiquen que el dispositiu farà una forta competència a l'iPad d'Apple, especialment pel que fa al preu

Ara
1 min

BarcelonaAmazon podria presentar la seva tauleta electrònica aquesta setmana, la qual cosa suposaria, segons els analistes, un seriós desafiament a l'iPad d'Apple –que actualment domina el mercat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons informa Reuters, la companyia líder en vendes online ha enviat una convocatòria de premsa pel proper dimecres a Nova York i, malgrat que no ha donat més detalls sobre el contingut de la cita, els analistes confien que serà l'anunci del llançament del dispositiu abans que finalitzi l'any.

Mentre que Amazon no s'ha ni pronunciat pel que fa a l'existència del nou dispositiu, el blog TechCrunch ja revelava a principis de setembre alguns detalls del nou dispositiu. Els vaticinis apunten a una pantalla de color de set polzades, wifi i 6 gigabytes de memòria interna, i situen el llançament del dispositiu al novembre i amb un preu aproximat de 250 dòlars (185 euros).

Els analistes creuen que l'arribada de la tauleta electrònica d'Amazon iniciarà una forta competència amb l'iPad d'Apple, líder absolut del sector, i assenyalen diversos arguments que justifiquen el pronòstic. En primer lloc se situa la diferència de preu, però la popularitat del Kindle –el servei de compra i lloguer de llibres electrònics d'Amazon– i els serveis de cinema i música que ofereix la companyia apareixen com a aspectes clau que marcaran la competència entre els dos dispositius.

stats