Amazon distribuirà a tot el món la sèrie ‘Treadstone’ al gener

La ficció forma part de l'univers de la saga cinematogràfica 'Bourne'

La sèrie Treadstone, que farà créixer a la televisió l’univers de la saga cinematogràfica Bourne, s’incorporarà al catàleg mundial d’Amazon al gener. La ficció debutarà als Estats Units dimarts vinent de la mà de la cadena USA Network, però caldrà esperar uns mesos per veure-la a la resta del món.

La sèrie, creada per Tim Kring (ideòleg d’ Herois) i que té com a productors executius Ben Smith i Jeffrey Weiner (que van produir també de les dues últimes pel·lícules de la franquícia), posa el focus en l’origen i el desenvolupament de l’Operació Treadstone, el programa encobert de la CIA que utilitza la modificació del comportament per convertir els seus agents en assassins sobrehumans. Segons Amazon, la primera temporada “segueix els agents per tot el món a mesura que es desperten per reprendre les seves missions mortals”.

Jeremy Irvine, Tracy Ifeachor, Omar Metwally i Brian J. Smith encapçalen el repartiment de la sèrie. “Les pel·lícules de Bourne són populars entre els nostres usuaris de tot el món i és emocionant veure com la franquícia passa a la televisió”, diu el vicepresident de continguts mundials d’Amazon, Brad Beale.

Més continguts de