Amazon renova 'Transparent' per una quarta temporada

La tercera entrega de la ficció, en què participa Caitlyn Jenner, encara està pendent d'emissió

La tercera temporada de ' Transparent' no arribarà a les pantalles fins a la tardor, però Amazon no s'ha volgut esperar i ha optat per renovar-la. La ficció protagonitzada per la família Pfefferman tindrà, doncs, una quarta entrega que es veurà l'any vinent. "La notícia d'una quarta temporada és estupenda. Els Pfefferman tenen moltes més històries per explicar i nosaltres no podem esperar-nos a rodar-les", ha assegurat la creadora de la ficció, Jill Soloway.

La decisió d’Amazon era d’esperar, ja que 'Transparent' s’ha convertit en u na de les seves sèries insígnia, ha tingut bona rebuda entre l’audiència i ha recollit nombrosos reconeixements. Entre aquests hi ha dos Globus d’Or el 2015, un a millor comèdia i un a millor actor per a Jeffrey Tambor, que interpreta la Maura, la protagonista de la ficció. Tambor, que encarna una dona transsexual que decideix viure plenament en la seva identitat femenina, també es va endur l’any passat un premi Emmy per la seva interpretació.

A la segona entrega d’aquesta comèdia amb aires de drama, que es va estrenar al desembre, el passat familiar de la Maura pren més protagonisme. Les inseguretats dels seus fills sobre els camins vitals que han escollit i les seves particulars recerques de la pròpia identitat també juguen un paper rellevant a la sèrie. La tercera temporada encara no té data d’estrena però ja se sap que hi participarà Caitlyn Jenner, que debutarà així com a actriu a la televisió.

Més continguts de